Informatius TV3

VÍDEO L'emotiu comiat de Carles Prats dels informatius de TV3

El periodista començarà una nova etapa al programa "Sense Ficció" de la mateixa cadena

per NacióDigital , 5 de setembre de 2020 a les 10:40 |
Carles Prats s'acomiadava ahir al migdia dels informatius de TV3. El periodista deixarà de presentar el telenotícies després de més de 10 anys per incorporar-se a l'equip del Sense Ficció. Prats marxa assegurant que ha estat un "privilegi i una gran responsabilitat presentar-los la feinada que fan cada dia un equip humà extraordinari que s'hi deixa la pell, amb professionalitat, honestedat i compromís de servei; i que han fet possible un lideratge indiscutible del TN migdia en l'última dècada".
 

El barceloní ha agraït la confiança i la comprensió dels espectadors durant aquesta etapa i ha conclòs remarcant que "les persones passem, però la televisió pública continua. Us deixo en bones mans a partir de dilluns, les millors", en referència a Xavi Coral que cobrirà la seva plaça a partir de la setmana vinent.

Qui també s'ha acomiadat de Prats ha estat el seu company del telenotícies vespre Toni Cruanyes que ha penjat un vídeo a les xarxes socials on s'observa un emotiu aplaudiment al periodista per part dels treballadors de la cadena just en acabar l'informatiu. 

 

Sense Ficció és un programa dirigit i presentat per Montse Armengou que té com a principal objectiu emetre els "millors documentals d'arreu del món" i de producció pròpia de TV3. Un programa que "busca donar veu a les persones que normalment no en tenen i treure a la llum els conflictes, les polèmiques i les històries que se'ns han volgut ocultar.


 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació