verema 2020 a Catalunya
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
denominacions d'origen catalanes
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"
novetats
Imatge il·lustrativa
El celler està transformant a ecològica la seva producció de vins i caves.
El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Ton Amat, a l'esquerra, amb l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas
El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Ton Amat, a l'esquerra, amb l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas
La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 d’octubre, se celebrarà en un nou format amb 4 espais, tastos amb aforaments limitats a 80 persones i una trentena d'elaboradors de cava.
Imatge il·lustrativa
Cultivare Negre (Medalla d’or), Masia Freyé Parellada Muscat (Medalla de Plata), Vallformosa Col·lecció Brut Reserva (Medalla de plata), Vallformosa Origen Brut Rosé (Medalla de plata) i la Plume de Mistinguett (Medalla de plata) han obtingut medalla en el Concours Mondial de Bruxelles 2020
Cellers de Lleida
Imatge il·lustrativa
El celler, 100% ecològic i solar, recollirà menys raïm pels efectes del míldiu, l'oïdi i la sequera d'estiu, però serà de molta qualitat | La verema d’aquest celler sempre és de les últimes a tot Catalunya degut a l’especial microclima del lloc

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
SORTEIGS
Imatge il·lustrativa
Sortegem els vins Reserva Martí, Chardonnay Col·lecció i Brut Barrica 21
Wine Paris & Vinexpo Paris, nascut de la fusió de dos grans certamens, es perfila com una de les cites ineludibles per als actors nacionals i internacionals de el sector de el vi el 2021 | S'esperen 2.900 expositors i 32.000 compradors
Imatge il·lustrativa
La nova experiència ‘Entre Copes’ inclou un tast a l’aire lliure dels seus quatre vins de finca
Vins catalans - novetats
Imatge il·lustrativa
Cellers Domenys incorpora al seu catàleg de producte els primers vins ecològics, Ànima Nua Cor Viu, emparats per la DO Conca de Barberà
Teresa López és Enginyera Agrònoma, Llicenciada en Tecnologia d'Aliments i MBA per ESADE Business School.
Teresa López és Enginyera Agrònoma, Llicenciada en Tecnologia d'Aliments i MBA per ESADE Business School.
Mas Blanch i Jové
Imatge il·lustrativa
VIIII edició de Les Garrigues Guitar Festival dedicat a Emili Pujol a Mas Blanch i Jové | Eduard Sánchez i Jacob Cordover van actuar a l’aire lliure a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové
enoturisme a Llopart
Marc Parrot al celler Llopart oferint un concert.
Marc Parrot al celler Llopart oferint un concert. | Roser Blanch
turisme a la terra Alta
Imatge il·lustrativa
entrevista
Francesc Molins, del restaurant El Xirricló de Balaguer
Francesc Molins, del restaurant El Xirricló de Balaguer
CANVI CLIMÀTIC
Josep M Albet mostra el raïm perfectament sa d'un dels ceps resistents
Josep M Albet mostra el raïm perfectament sa d'un dels ceps resistents | Joan Nebot
Joan Nebot
Des que al segle XIX van arribar d'Amèrica les principals plagues de la vinya, seguim combatent-les amb productes fitosanitaris
Imatge il·lustrativa
Aquest cap de setmana obrirà les portes al públic Vinyes de Lilith, un espai que combina cultura, menjar i activitat esportiva a Castellet i la Gornal
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Una lleu empenta del roure ha empès aquest rosat a la màxima categoria
vins brisats catalans
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Què és un vi brisat? | Els vins brisats catalans estan reviscolant amb força amb productes refinats i de prestigi que s’han posat al dia
activitats de verema
Imatge il·lustrativa
Família Torres se suma a la Festa de la Verema 2020 de Penedès Turisme el 5 de setembre, amb un ampli ventall d’activitats
Amanides d'estiu
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta d'amanida d'estiu; Ruca, mores, gerds, mel i parmesà | Vi recoanat; Aikarai de Giró Ribot | Autora de la recepta: Cristina Fernández
exportacions agroalimentàries
Imatge il·lustrativa
La facturació global del primer semestre de 2020 (5.420,43M€) supera al del mateix semestre de 2019 (4.964,70M€), mantenint el superàvit comercial | El vi/cava registra una pèrdua del 8,53% de la ràtio valor/volum del primer semestre de 2020 respecte al mateix període de l’any anterior
Vins dolços catalans
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Descobreix tot el que has de saber sobre els vins ideals per tancar un bon àpat | Formen part de la tradició gastronòmica de molts indrets, però s'ha perdut el costum de prendre'n
Imatge il·lustrativa
El celler participa a la Festa de la Verema del 5 de setembre i convida els seus clients a fer un esmorzar en diferents espais de la finca
Bouquet Wine Bar
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat
Receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández
L'actualitat, en breu
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de vins del Penedès elaborada per Ramon Francàs
maridatges
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
La pròxima convocatòria del curs serà el proper octubre | Alguns exalumnes ens comenten l'experiència.
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
restaurants italians a Barcelona
Imatge il·lustrativa
Bronzo Sputio Bar
Lourdes López | 1 comentari
Espaguetis amb llorer Sofia Loren, ravioli de bacallà amb tinta de sípia, pappardelle amb salsitxes i trufa negra... cucina italiana de qualitat a Barcelona
Laia Castell de La Gurmeteria
Laia Castell de La Gurmeteria
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Francesc Molins, del restaurant El Xirricló de Balaguer
Francesc Molins, del restaurant El Xirricló de Balaguer
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Francesc Molins, propietari i director de Cal Xirricló de Balaguer ens respon unes preguntes
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Aina Seriñana, del restaurant Es Baluard de Cadaqués, ens respon unes preguntes
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or | El Cigró d'Or
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Oriol Llavina, d'El Cigró d'Or, ens respon unes preguntes
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta | Grup Villa Retiro
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Fran López, del restaurant Villa Retiro de Xerta ens respon les preguntes
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Una lleu empenta del roure ha empès aquest rosat a la màxima categoria
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Imatge il·lustrativa
Avui divendres, per celebrar el dia internacional de la Garnatxa, Amovino ofereix un sopar maridat amb els vins de Vinyes Domènech
Laia Castell de La Gurmeteria
Laia Castell de La Gurmeteria
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Francesc Molins, del restaurant El Xirricló de Balaguer
Francesc Molins, del restaurant El Xirricló de Balaguer
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Francesc Molins, propietari i director de Cal Xirricló de Balaguer ens respon unes preguntes
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or
Oriol Llavina, del restaurant El Cigró d'Or | El Cigró d'Or
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Oriol Llavina, d'El Cigró d'Or, ens respon unes preguntes
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta
Fran López, xef de l'estrellat restaurant Villa Retiro de Xerta | Grup Villa Retiro
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Fran López, del restaurant Villa Retiro de Xerta ens respon les preguntes
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
Imatge il·lustrativa
El celler, 100% ecològic i solar, recollirà menys raïm pels efectes del míldiu, l'oïdi i la sequera d'estiu, però serà de molta qualitat | La verema d’aquest celler sempre és de les últimes a tot Catalunya degut a l’especial microclima del lloc
Imatge il·lustrativa
Unsplash
Una borsa solidària de treball ajudarà als cellers dvant possibles quarantenes per la Codiv-19
Imatge il·lustrativa
Avui divendres, per celebrar el dia internacional de la Garnatxa, Amovino ofereix un sopar maridat amb els vins de Vinyes Domènech
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"
El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Ton Amat, a l'esquerra, amb l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas
El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Ton Amat, a l'esquerra, amb l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas
La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 d’octubre, se celebrarà en un nou format amb 4 espais, tastos amb aforaments limitats a 80 persones i una trentena d'elaboradors de cava.
Imatge il·lustrativa
Cultivare Negre (Medalla d’or), Masia Freyé Parellada Muscat (Medalla de Plata), Vallformosa Col·lecció Brut Reserva (Medalla de plata), Vallformosa Origen Brut Rosé (Medalla de plata) i la Plume de Mistinguett (Medalla de plata) han obtingut medalla en el Concours Mondial de Bruxelles 2020
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"
El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Ton Amat, a l'esquerra, amb l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas
El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Ton Amat, a l'esquerra, amb l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas
La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 d’octubre, se celebrarà en un nou format amb 4 espais, tastos amb aforaments limitats a 80 persones i una trentena d'elaboradors de cava.
Imatge il·lustrativa
El documental s'estrenarà al festival de San Sebastián el pròxim 24 de setembre
Imatge il·lustrativa
Cellers Domenys incorpora al seu catàleg de producte els primers vins ecològics, Ànima Nua Cor Viu, emparats per la DO Conca de Barberà
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Descobreix tot el que has de saber sobre els vins ideals per tancar un bon àpat | Formen part de la tradició gastronòmica de molts indrets, però s'ha perdut el costum de prendre'n
Josep M Albet mostra el raïm perfectament sa d'un dels ceps resistents
Josep M Albet mostra el raïm perfectament sa d'un dels ceps resistents | Joan Nebot
Joan Nebot
Des que al segle XIX van arribar d'Amèrica les principals plagues de la vinya, seguim combatent-les amb productes fitosanitaris
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta d'amanida d'estiu; Ruca, mores, gerds, mel i parmesà | Vi recoanat; Aikarai de Giró Ribot | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai | 1 comentari
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Per Chiara Gai, Directora d’Innovació de la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Imatge il·lustrativa
Avui divendres, per celebrar el dia internacional de la Garnatxa, Amovino ofereix un sopar maridat amb els vins de Vinyes Domènech
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"
El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Ton Amat, a l'esquerra, amb l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas
El regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Ton Amat, a l'esquerra, amb l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas
La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 d’octubre, se celebrarà en un nou format amb 4 espais, tastos amb aforaments limitats a 80 persones i una trentena d'elaboradors de cava.
Imatge il·lustrativa
Cultivare Negre (Medalla d’or), Masia Freyé Parellada Muscat (Medalla de Plata), Vallformosa Col·lecció Brut Reserva (Medalla de plata), Vallformosa Origen Brut Rosé (Medalla de plata) i la Plume de Mistinguett (Medalla de plata) han obtingut medalla en el Concours Mondial de Bruxelles 2020
Imatge il·lustrativa
El celler, 100% ecològic i solar, recollirà menys raïm pels efectes del míldiu, l'oïdi i la sequera d'estiu, però serà de molta qualitat | La verema d’aquest celler sempre és de les últimes a tot Catalunya degut a l’especial microclima del lloc
Imatge il·lustrativa
El documental s'estrenarà al festival de San Sebastián el pròxim 24 de setembre
Imatge il·lustrativa
Sortegem els vins Reserva Martí, Chardonnay Col·lecció i Brut Barrica 21
Wine Paris & Vinexpo Paris, nascut de la fusió de dos grans certamens, es perfila com una de les cites ineludibles per als actors nacionals i internacionals de el sector de el vi el 2021 | S'esperen 2.900 expositors i 32.000 compradors
Imatge il·lustrativa
La nova experiència ‘Entre Copes’ inclou un tast a l’aire lliure dels seus quatre vins de finca
 
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"