meteorologia

Una tromba d'aigua inunda carrers, arrossega cotxes i obliga a tallar la C-17 a la Garriga

Han caigut entre 80 i 150 litres per metre quadrat en poc menys d'una hora

per NacióDigital , 22 de setembre de 2020 a les 19:21 |
La Garriga ha viscut aquest dimarts a la tarda un aiguat històric que, en poc més d'una hora, ha deixat entre 80 i 150 litres per metre quadrat, una xifra que ha provocat que alguns carrers semblessin autèntics rius i que els cotxes que estaven circulant tinguessin dificultats per continuar els seus trajectes. A més, com es pot veure a les nombroses imatges que els usuaris han penjat a les xarxes socials, la tempesta ha anat acompanyada de vent i calamarsa.



L'aiguat ha provocat nombroses inundacions i desperfectes a cases i habitatges, i els garriguencs han hagut de treure l’aigua que ha entrat a molts baixos. L’escola Pinetons, per la seva banda, ha tornat a patir l’entrada de l’aigua.

Pel que fa a les vies de comunicació, s’ha hagut de tallar la circulació a la carretera Nova per l’aigua que s’hi ha acumulat, i que els bombers han hagut de retirar. S’ha interromput la circulació de la R3, i la C-17 ha estat totalment tallada en tots dos sentits entre les 16.45 i les 17.25 hores, segons el Servei Català de Trànsit.



 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació