Ultradreta

Vox lamenta no haver retornat Pisarello a l'Argentina d'una «puntada de peu al cul»

La formació d'ultradreta es refereix al diputat dels comuns com a "estranger que taca la bandera i dona suport a un cop separatista"

per NacióDigital , 26 de setembre de 2020 a les 17:13 |
Gerardo Pisarello. | Adrià Costa
Vox ha tret a passejar la seva part més ultra aquest dissabte a les xarxes socials per carregar contra Gerardo Pisarello, que al seu torn s'havia expressat crític amb Felip VI per la seva trucada a Lesmes "no autoritzada políticament".

El diputat dels comuns al Congrés assenyalava, en una piulada, que l'acte "obert de desobediència constitucional" del monarca és "inacceptable" i que "per aquest camí" acabarà sent la "prepotència i la ineptitud dels Borbons" el que precipiti la fi de la monarquia espanyola, la qual hauria d'estar sotmesa al "principi democràtic". Aquestes línies no s'ha digerit gens bé en el si de Vox. A través del seu canal oficial, la formació d'ultradreta lamenta no haver retornat Pisarello a l'Argentina "amb una puntada de peu al cul". "Quan un estranger que taca la bandera i dona suport a un cop separatista s'asseu a la Mesa del Congrés, el més lògic és que taqui la Mesa i ataqui el rei que es va enfrontar el cop", rebla.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació