TORNADA A LES AULES

Aïllen grups en 10 centres educatius més al Camp de Tarragona

En total són 87 grups en 55 centres

per Redacció , 30 de setembre de 2020 a les 11:21 |
Segons el Departament d'Educació, són 55 els centres educatius tarragonins afectats per la Covid-19. Hi ha 87 grups confinats en 55 escoles i instituts del Camp de Tarragona, i la Institució Tarragona de Reus continua sent el centre amb més grups afectats, cinc en total.

En total, a les comarques del Tarragonès, l'Alt Camp, el Baix Camp, el Priorat i el Baix Penedès, hi ha 1.630 alumnes confinats, 85 docents PAS i PAE i 11 de personal extern. On n'hi ha més és a la Institució Tarragona, a Reus, amb 118 alumnes i 5 docents confinats.


D'altra banda, hi ha hagut 93 persones que han donat positiu per coronavirus en els centres educatius d'aquestes comarques. Concretament, és en 44 centres tarragonins on s'ha pogut confirmar un o més casos de Covid-19 a través d'una prova PCR. A l'Institut Baix Camp hi ha 7 alumnes amb PCR positiva.

Les dades facilitades pel Departament d'Educació de la Generalitat poden no estar actualitzades i es poden consultar a través del web habilitat.


Nota sobre el mapa: Cada bola amb un número indica la quantitat de centres amb aules confinades de la zona. Clicant-hi, es fa zoom automàtic per visualitzar els municipis afectats que agrupa aquesta zona. Quan ja s'arriba a boles de nivell municipal, s'hi pot clicar per, finalment, desplegar la informació de cadascun dels centres amb aules confinades a causa del coronavirus, incloent el nom del centre, si està obert o totalment confinat, el nombre de grups tancats i el municipi. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per tornar a una visió més general. Última actualització: dades del 30 de setembre, amb informació del Departament d'Educació (hi poden haver retards i, per tant, faltar-hi aules confinades).
[llistaesscoles]

15%centres afectats
772 dels 5.137 centres educatius tenen una o mes aules confinades, a 187 municipis diferents.
1.201aules tancades
Més d'un miler de classes estan confinades d'un total d'uns 72.000 grups de convivència estables, però només dos centres estan totalment clausurats.
27.908persones confinades
De les quals, 26.030 confinats són alumnes, 1.614 són docents i personal PAS i PAE, i 264 és personal extern.
2.548positius detectats
Dels quals, 2.273 positius detectats a alumnes, 259 a docents i personal PAS i PAE, i 16 a personal extern.







 

Participació