Mapa interactiu

MAPA On són els 823 centres educatius amb aules confinades a causa del coronavirus?

Consulta interactivament quines llars d'infants, escoles i instituts han hagut de tancar classes a causa d'algun positiu

Nota sobre el mapa: Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 2 d'octubre, amb informació del Departament d'Educació (hi poden haver retards i, per tant, faltar-hi aules confinades).

Fins a 823 dels 5.137 centres educatius ja acumulen 1.267 aules confinades a causa de l'aparició d'algun positiu. On se situen i quants grups tenen tancats cadascun d'ells? A quantes persones afecta i quants d'aquests són alumnes, docents i personal del centre o extern, a cada lloc? De qui és el positiu? Tota aquesta informació es pot consultar en el mapa interactiu superior o, de forma més extensa, a la taula interactiva al final de la notícia.


Les últimes dades fetes públiques pel Departament d'Educació són del 2 d'octubre i apunten a un alentiment en el creixement del nombre d'aules confinades, també per algunes ja s'estan reobrint, passada la quarentena. Sigui com sigui, l'afectació ha provocat que, per ara, hi hagi 30.128 persones confinades, a causa de 3.157 positius detectats. Els dos centres totalment confinats són escoles bressol: la Llar d'infants la Florida és de l'Hospitalet de Llobregat, i la Llar d'infants Picarol, de Vilagrassa. Un 16% del total, en tot cas, ja tenen com a mínim una aula tancada.


16%centres afectats
823 dels 5.137 centres educatius tenen una o mes aules confinades, a 191 municipis diferents.
1.267aules tancades
Més d'un miler de classes estan confinades d'un total d'uns 72.000 grups de convivència estables, però només dos centres estan totalment clausurats.
30.128persones confinades
De les quals, 28.222 confinats són alumnes, 1.640 són docents i personal PAS i PAE, i 266 és personal extern.
3.157positius detectats
Dels quals, 2.809 positius detectats a alumnes, 329 a docents i personal PAS i PAE, i 19 a personal extern.



Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).


 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

Participació