EUA

Donald Trump, hospitalitzat per coronavirus

El president dels Estats Units està amb febre després d'haver donat avui positiu per Covid-19 i havia iniciat l'aïllament

per Redacció , 2 d'octubre de 2020 a les 23:40 |
Donald Trump, en campanya. | Flickr Donald Trump
El president dels Estats Units, Donald Trump, ha estat ingressat a l'hospital després d'haver donat positiu per coronavirus. També s'ha contagiat la seva dona, Melania Trump. Ell mateix ho ha anunciat a Twitter. Segons informen diversos mitjans, l'inquilí de la Casa Blanca ha presentat febre i ha estat ingressat d'urgència a un hospital militar per rebre un tractament experimental.

La notícia és una sacsejada per a les eleccions presidencials dels Estats Units, que se celebraran d’aquí 32 dies. El dirigent ha quedat confinat a la Casa Blanca i ara està per veure com reorganitzarà la seva agenda de cara a la campanya electoral. El pròxim debat amb Joe Biden està previst d'aquí a 15 dies. “Jo i la meva dona hem donat positiu per Covid-19. Començarem la nostra quarantena i el procés de recuperació immediatament. Ens ens sortirem junts”, ha piulat Trump tan sols fa uns minuts. 


Hores abans el president nord-americà ja va publicar a les seves xarxes socials que començaria una quarentena al costat de la seva esposa, després de fer-se públic que Hicks havia donat positiu després de tornar de Minnesota, on Trump va celebrar un míting després del debat electoral del dimarts contra Joe Biden.

"Ha donat positiu, m'acabo d'assabentar. Ella és una treballadora incansable. Usa mascareta moltes vegades però ha donat positiu", va dir Trump el dijous durant una entrevista per a FOX News.


En aquell viatge, Hicks va ser part de l'equip de campanya que va pujar a l'avió presidencial al costat d'altres persones de confiança de Trump, Jared Kushner, Dan Scavino i Nicholas Luna, cap dels quals, apunta la cadena CNN, no usava mascareta.





 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació