Futbol Sala

El Futbol Sala Solsona juga aquest dissabte a Sant Sadurní d'Anoia

per Ramon Estany , Solsona, 24 d'octubre de 2020 a les 10:42 |
L'equip solsoní patrocinat pel Guixés buscarà aquest dissabte a les 6 de la tarda a la pista del Sant Sadurní d'Anoia treure's el mal gust de boca pel resultat del passat cap de setmana, quan va perdre per 2 a 3 davant el Linyola, un dels equips líders del grup.
Els solsonins, malgrat obrir el marcador al minut 7 amb un gol de Mujal, es van veure superats pels visitants amb dos gols als minuts 17 i 24.  Malgrat que el solsoní Guettaf va marcar el 2 a 2 i va donar esperances al minut 30, els linyolencs van rematar el partit al minut 34 amb el definitiu 2 a 3.

El Solsona, que juga a la 3a Nacional, i per tant, no s'ha vist afectat per la suspensió de partits al futbol català d'aquest dies, ocupa actualment el 6è lloc a la classificació general, amb dos empats i un partit perdut.