país valencià

​L'ADN confirma que els ossos trobats a una fossa són d'una de les nenes d'Alcàsser

Míriam, Toñi i Desirée van ser assassinades el 1993

per NacióDigital , 10 de novembre de 2020 a les 09:05 |
El cas d'Alcàsser va sacsejar el País Valencià | Youtube
Uns ossos trobats el juny de 2019 a la fora de la Romana, lloc en el que van aparèixer enterrats fa 28 anys els cadàvers de les tres nenes d'Alcàsser, pertanyen a una de les menors assassinades, segons ha confirmat a Europa Press fonts judicials.

Fa un any, un jove va topar-se amb quatre ossos a la zona, que no van ser trobats ni recollits pels investigadors del cos durant l'aixecament dels cadàvers el 27 de gener de 1993. La troballa va tenir lloc quan un veí de Piles va acudir a la zona a deixar un ram de flors al lloc on van assassinar Míriam, Toñi i Desirée.


Per aquests assassinats només ha estat condemnat Miguel Ricart, que va passar 21 anys a la presó pel segrest, violació i assassinat de les tres menors, de 14 i 15 anys, que van desaparèixer el novembre de 1992 i els cossos de les quals van ser localitzats dos mesos després.

A Ricart se'l va condemnar a 170 anys de presó i va sortir en llibertat el 2013 després que es desactivés la doctrina Parot.


Ricart, conegut com "El Rubio", va ser l'única persona condemnada. L'altre autor considerat d'aquest succés, Antonio Anglés, va fugir i figura en lloc desconegut des de llavors. 






 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació