successos

Enxampats quatre clubs de cites de Tarragona oferint serveis sexuals

La policia ha posat un total de 27 denúncies

per Redacció , 18 de novembre de 2020 a les 10:57 |
Imatge de l'operatiu. | Policia Nacional
Agents de la Policia Nacional en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona i de Reus, així com el cos de Mossos d'Esquadra del Vendrell, han inspeccionat quatre locals de prostitució de la demarcació de Tarragona, per contravenir les actuals mesures anti-Covid. Fruit de l'operatiu desenvolupat s'han identificat un total de 54 persones, entre meretrius, treballadors i clients, segons fonts policials.

L'operatiu policial es va dur a terme en dos dies diferents, durant les nits de el dia 22 d'octubre i del 5 de novembre. Quatre establiments, malgrat el seu aparent cessament d'activitat, estaven rebent clients per oferir-los serveis sexuals.


Com a resultat de l'operatiu policial s'ha identificat a 54 persones: 42 dones, sis treballadors dels clubs i sis clients. A més, es van identificar quatre persones; tres dones de Colòmbia i un home de Brasil, en situació irregular a l'estat espanyol.

També es van interposar 27 denúncies, quatre de les quals als responsables dels locals per obertura a públic (infracció greu, sancionable amb multa de 3.001 a 60.000 euros), 21 denúncies per l'incompliment de l'obligació de l'ús de la màscara (infracció lleu, multa de 100 euros) i dues denúncies per tinença il·lícita de drogues.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació