eleccions 14-F

Oriol Mitjà torna a carregar contra ERC per incloure Vergés i El Homrani a les llistes

El científic exigeix depurar responsabilitats en la gestió de la pandèmia

per NacióDigital , 13 de desembre de 2020 a les 10:46 |
Oriol Mitjà i Alba Vergés, en una imatge d'arxiu | ACN
L'endemà de validar-se les llistes d'ERC per les eleccions del 14 de febrer, el científic, Oriol Mitjà, ha criticat alguns dels noms que estan al capdavant de la gestió de la Covid-19 a l'actual govern i que formaran part dels primers llocs de les llistes dels pròxims comicis. En una piulada a les xarxes socials, Mitjà considera que "lluny de depurar responsabilitats, Alba Vergés, Pere Aragonès i Chakir el Homrani, van en els 10 primers llocs de les llistes". 

En concret, Mitjà, que ja ha carregat amb anterioritat contra el vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, i la seva gestió de la pandèmia, considera que "ERC ha aplicat mesures de dretes neoliberals" referint-se als "endarreriments dels confinaments i evitant l'ús de les noves tecnologies per la detecció de casos". 


"La renúncia continuada a implementar mesures anti-Covid intensives és greu i la decisió d’externalitzar per 17 milions a Ferrovial és indecent", afegeix Mitjà. 

En el fil a Twitter, l'investigador apunta que no té res en contra d'ERC, però els reclama "un canvi de rumb cap a polítiques d'esquerres". Assegura que el partit republicà ha estat al capdavant de les dues carteres més complicades durant la pandèmia i és per això que el partit acumula més crítiques. 

 

Llistes Parlament ERC 2021 by Naciodigital on Scribd

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació