coronavirus

Les escoles i els instituts del Ripollès, zona lliure de Covid-19

A hores d'ara no queda ni una sola classe confinada a la comarca a causa del coronavirus

per Pere Pratdesaba , 24 de novembre de 2020 a les 11:38 |
L'Escola Vedruna de Ripoll ha estat una de les afectades | Arnau Urgell
Una bona notícia. Aquest dimarts ja no queda ni una sola aula confinada a les escoles i instituts del Ripollès. Les xifres ja havien anat caient de manera dràstica durant les últimes setmanes, però en cap moment s’havia fet net. 

A hores d'ara, només hi ha dues persones confinades a l’escola Doctor Robert de Camprodon, però malgrat això totes les classes en aquest centre funcionen perfectament,  segons les últimes dades facilitades per la conselleria d’Ensenyament (algunes arriben amb retard i poden haver-hi petits errors).


En els últims dies, han anat tornant a l’activitat normal diverses classes que estaven confinades: dues de l’institut escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses, dues més de l’escola Tomàs Raguer de Ripoll, també dues de l’Abat Oliba de Ripoll, una a l’escola Pirineu de Campdevànol, una altra a la llar d’infants el Barrufet de la mateixa localitat i les dues últimes a l’institut escola de Ribes de Freser.

Podeu consultar l'estat de tots els centres a continuació:



Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 24 de novembre.
 


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).



12,1%centres afectats
620 dels 5.104 centres educatius tenen una o mes aules confinades, a 163 municipis diferents.
881aules tancades
Menys d'un miler de classes estan confinades d'un total d'uns 72.000 grups de convivència estables i un centre està totalment clausurat.
21.292persones confinades
De les quals, 20.254 confinats són alumnes (el 1,41% del total), 1.007 són docents i personal PAS i PAE (0,61%), i 31 és personal extern.
28.779positius detectats
Dels quals, 2.188 els darrers 10 dies i, del total acumulat, 25.918 positius detectats a alumnes (1,8% del total d'alumnes), 2.601 a docents i personal PAS i PAE (1,59%), i 260 a personal extern.
 

Altres notícies que et poden interessar







 

Participació