Vic

Vic estudia ubicar una part de la Guàrdia Urbana al barri del Remei

Això suposaria augmentar la plantilla del cos policial

per Carles Fiter , 15 de desembre de 2020 a les 11:55 |
Un cotxe de la Guàrdia Urbana al barri del Remei de Vic | Josep M. Montaner
L'Ajuntament de Vic està estudiant ubicar una part de la Guàrdia Urbana a l'oficina del barri del Remei. Així es va donar a conèixer aquest dilluns al darrer ple de l'any a preguntes de Capgirem Vic. La regidora Carla Dinarès explicava que els havia arribat aquest plantejament i en demanava la seva veracitat "donat que no consta ni en el pla d'acció municipal ni el d'inversions".

L'alcaldessa Anna Erra va respondre que s'està plantejant que els serveis creixin a l'oficina del barri, tal com s'havia plantejat inicialment. Això es traduiria en "ubicar-hi més dotació de la Guàrdia Urbana".


També "hi ha la possibilitat que augmenti una part de la plantilla", deia l'alcaldessa, remarcant que, de moment, no hi ha res definitiu i es tracta d'un "projecte embrionari".

Des de Capgirem, Dinarès va remarcar que d'aquesta manera no se solucionarà la segregació al barri i va demanar "més presència d'agents cívics", en lloc de Guàrdia Urbana. Per tot això, va demanar reconsiderar el projecte, encara que fos embrionari.


 

Participació