Caldereta de llamàntol del Majestic
Caldereta de llamàntol del Majestic
Lourdes López
Nadal en petit comitè sense veure gaire a la família; us recollim 7 propostes saboroses i tradicionals per menjar a casa molt bé sense embrutar-se el davantal
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Sense haver de gastar gaire podeu destapar el cava que Dalí i Gala van escollir per al seu casament, tastar vins que avui són tendència i acabar amb un dolç amb molta solera

 
Imatge il·lustrativa
El celler familiar del Penedès obre etapa amb un canvi de nom que ret homenatge a l’àvia i a les dones.


Advertisement

 

 
Mapa interactiu
Imatge il·lustrativa
Catalunya, ja acumula 55 establiments guardonats amb un total de 70 brillants
Imatge il·lustrativa
Situada a la Via Augusta número 3, ofereix els seus vins i les seves experiències enoturístiques així com productes gourmet de Mas Parés i de Vilagran.
Imatge il·lustrativa
Per Nadal, Cava i Cultura: 16 cellers han aportat Cava per a confeccionar 150 paneres personalitzades.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021
restaurants amb estrella Michelin
Entrada del restaurant Cinc Sentits
Entrada del restaurant Cinc Sentits | Cinc sentits
Atempo i Quatre Molins s'estrenen a la guia vermella amb la primera, i L'Aliança 1919 d'Anglès la recupera
la tunateca
Tonyina confitada amb borratja, cremós de romesco i escopinyes.
Tonyina confitada amb borratja, cremós de romesco i escopinyes. | Tunateca
Lourdes López
Broqueta d’ull a la brasa, crocant d'orella fregida... Ekaitz Apraiz explora les possibilitats dels menuts marins i mira la Guía Michelin
Barcelona: urbanisme
La terrassa d'un bar a Barcelona
La terrassa d'un bar a Barcelona | Helena Margarit
Sara Pérez, de Mas Martinet
Sara Pérez, de Mas Martinet
Ruth Troyano
«L’arribada de les tines de formigó va venir acompanyada d’un gran sentiment de desesperació -no tenim vi per omplir-los. L’apocalipsi en un parell d’ous...»
campanya de Vallformosa
Imatge il·lustrativa
La companyia vol reflexionar sobre les debilitats i contradiccions amb les que convivim com a societat, però amb una mirada esperançadora
Wine Bar a Colet
Imatge il·lustrativa
Colet Viticultors obre el seu Organic Wine Bar “Hisenda Romaní”, amb la col·laboració del sommelier Jordi Olivella, que ha treballat entre d’altres al B44 de San Francisco.
La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Article d'opinío de La Guia de Vins de Catalunya
nadal 2020
Imatge del millor panettone de l'Estat
Imatge del millor panettone de l'Estat | Xocosave
El secret és la massa mare i una preparació lenta de fins a quatre dies
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Imatge il·lustrativa
Oriol Guevara, enòleg, va morir ahir dissabte després d'una llarga malaltia
enoturisme a l'Empordà
Imatge il·lustrativa
Descobrir o redescobrir l'Empordà vinícola és una experiència que va molt més enllà d'una visita i un tast | T'ajudem a triar algunes de les millors experiències
vinya ecològica
Imatge il·lustrativa
La vinya a Catalunya s'encamina cap a ser majoritàriament ecològica | Les dades del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) mostren que més d'un terç de les vinyes catalanes ja són ecològiques
Imatge il·lustrativa
Mor sobtadament el representant de la quarta generació d'elaboradors d'escumosos de la família
Cameron Diaz i Can Ràfols dels Caus
De dreta a esquerra: Cameron Diaz, Carlos Esteva, Katherine Power i Alexandra Manovel (responsable d'exportació de Can Ràfols dels Caus)
De dreta a esquerra: Cameron Diaz, Carlos Esteva, Katherine Power i Alexandra Manovel (responsable d'exportació de Can Ràfols dels Caus)
Novetats de Vins Catalans
Imatge il·lustrativa
Tal com diuen des del celler "a anys excepcionals, vins excepcionals" | Vins El Cep elabora 365 ampolles del Clot del Roure Brisat i 361 del Racó de Camps
Imatge il·lustrativa
El celler aprofita el llançament del nou Brut Reserva ecològic per a renovar el conjunt de la imatge dels caves
Packs d'hotel
Imatge il·lustrativa
Imatge il·lustrativa
És el vi negre més personal de Tomàs Cusiné i procedeix de les vinyes més velles de la finca del Vilosell, situat en els contraforts de les muntanyes de Prades.
DO Pla de Bages
Camí ramader del Pla de l'Oliva realitzada per Josep Solsona, Premi Pedra Seca
Camí ramader del Pla de l'Oliva realitzada per Josep Solsona, Premi Pedra Seca | DO Pla de Bages
La comarca del Bages
Tines de la Vall del Flequer
Tines de la Vall del Flequer
Josep Pelegrín | 1 comentari
Article d'opinió de Josep Pelegrín, Millor Sommelier de Catalunya els anys 2014 i 2015 | Mejor Sumiller de España 2016 | Format a l’Escola Joviat, de Manresa, on actualment treballa de professor d’hoteleria i coordinant el Diploma de Sommelier, ha passat per restaurants com elBulli i per botigues especialitzades com el Petit Celler.
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
L'actualitat, en breu
restaurants vegetarians barcelona
Imatge il·lustrativa
Rasoterra
Lourdes López
Menjar vegetals pot ser gustós, sa i divertir. Aquests són establiments infal·libles per lloar les verdures al plat com Déu mana | Us proposem cinc restaurants vegetarians a Barcelona
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de cabernet sauvignon de la DO Catalunya per fer kebab català amb coll de xai
estrelles Michelin de Barcelona a domicili
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits).
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits). | Sentit Comú
Lourdes López
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Ca l'Agustina, a Preixens
Ca l'Agustina, a Preixens
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés | 1 comentari
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al Ricardo Medina del MacaBeu de Palamós
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Laia Castell de La Gurmeteria
Laia Castell de La Gurmeteria
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Caldereta de llamàntol del Majestic
Caldereta de llamàntol del Majestic
Lourdes López
Nadal en petit comitè sense veure gaire a la família; us recollim 7 propostes saboroses i tradicionals per menjar a casa molt bé sense embrutar-se el davantal
Imatge il·lustrativa
Catalunya, ja acumula 55 establiments guardonats amb un total de 70 brillants
Entrada del restaurant Cinc Sentits
Entrada del restaurant Cinc Sentits | Cinc sentits
Atempo i Quatre Molins s'estrenen a la guia vermella amb la primera, i L'Aliança 1919 d'Anglès la recupera
Tonyina confitada amb borratja, cremós de romesco i escopinyes.
Tonyina confitada amb borratja, cremós de romesco i escopinyes. | Tunateca
Lourdes López
Broqueta d’ull a la brasa, crocant d'orella fregida... Ekaitz Apraiz explora les possibilitats dels menuts marins i mira la Guía Michelin
Imatge il·lustrativa
Rasoterra
Lourdes López
Menjar vegetals pot ser gustós, sa i divertir. Aquests són establiments infal·libles per lloar les verdures al plat com Déu mana | Us proposem cinc restaurants vegetarians a Barcelona
Imatge il·lustrativa
La DO enregistra 15,7 milions de quilos, un 30% menys de l'habitual i un 11% menys que el 2019
Imatge il·lustrativa
La cooperativa vitivinícola Covides a donat la oportunitat d’un lloc de feina durant la campanya de verema a un total de 38 persones amb els diferents pagesos de la comarca.
DO Terra Alta
DO Terra Alta | Cedida
La suma de les diferents garnatxes representa el 52% del total de la producció.
Caldereta de llamàntol del Majestic
Caldereta de llamàntol del Majestic
Lourdes López
Nadal en petit comitè sense veure gaire a la família; us recollim 7 propostes saboroses i tradicionals per menjar a casa molt bé sense embrutar-se el davantal
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Sense haver de gastar gaire podeu destapar el cava que Dalí i Gala van escollir per al seu casament, tastar vins que avui són tendència i acabar amb un dolç amb molta solera
Imatge il·lustrativa
El celler familiar del Penedès obre etapa amb un canvi de nom que ret homenatge a l’àvia i a les dones.
Imatge il·lustrativa
Vins El Cep Gelida Gran Reserva 2015 al TOP 100 dels millors vins de Wine Spectator 2020
Imatge il·lustrativa
Catalunya, ja acumula 55 establiments guardonats amb un total de 70 brillants
Imatge il·lustrativa
Vins El Cep Gelida Gran Reserva 2015 al TOP 100 dels millors vins de Wine Spectator 2020
Imatge il·lustrativa
Per Nadal, Cava i Cultura: 16 cellers han aportat Cava per a confeccionar 150 paneres personalitzades.
Imatge il·lustrativa
La companyia vol reflexionar sobre les debilitats i contradiccions amb les que convivim com a societat, però amb una mirada esperançadora
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Sense haver de gastar gaire podeu destapar el cava que Dalí i Gala van escollir per al seu casament, tastar vins que avui són tendència i acabar amb un dolç amb molta solera
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Descobreix tot el que has de saber sobre els vins ideals per tancar un bon àpat | Formen part de la tradició gastronòmica de molts indrets, però s'ha perdut el costum de prendre'n
Sara Pérez, de Mas Martinet
Sara Pérez, de Mas Martinet
Ruth Troyano
«L’arribada de les tines de formigó va venir acompanyada d’un gran sentiment de desesperació -no tenim vi per omplir-los. L’apocalipsi en un parell d’ous...»
Imatge il·lustrativa
El celler aprofita el llançament del nou Brut Reserva ecològic per a renovar el conjunt de la imatge dels caves
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai | 1 comentari
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Per Chiara Gai, Directora d’Innovació de la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Caldereta de llamàntol del Majestic
Caldereta de llamàntol del Majestic
Lourdes López
Nadal en petit comitè sense veure gaire a la família; us recollim 7 propostes saboroses i tradicionals per menjar a casa molt bé sense embrutar-se el davantal
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Sense haver de gastar gaire podeu destapar el cava que Dalí i Gala van escollir per al seu casament, tastar vins que avui són tendència i acabar amb un dolç amb molta solera
Imatge il·lustrativa
El celler familiar del Penedès obre etapa amb un canvi de nom que ret homenatge a l’àvia i a les dones.
Imatge il·lustrativa
Vins El Cep Gelida Gran Reserva 2015 al TOP 100 dels millors vins de Wine Spectator 2020
Imatge il·lustrativa
Catalunya, ja acumula 55 establiments guardonats amb un total de 70 brillants
Entrada del restaurant Cinc Sentits
Entrada del restaurant Cinc Sentits | Cinc sentits
Atempo i Quatre Molins s'estrenen a la guia vermella amb la primera, i L'Aliança 1919 d'Anglès la recupera
Tonyina confitada amb borratja, cremós de romesco i escopinyes.
Tonyina confitada amb borratja, cremós de romesco i escopinyes. | Tunateca
Lourdes López
Broqueta d’ull a la brasa, crocant d'orella fregida... Ekaitz Apraiz explora les possibilitats dels menuts marins i mira la Guía Michelin
Ambient en una terrassa del barri del Raval de Barcelona
Ambient en una terrassa del barri del Raval de Barcelona | Helena Margarit
Sara González
Des del 16 d'octubre, ciutadans i els cossos policials han interposat 780 denúncies, tot i que el gremi de l'hostaleria sosté que són "minoritaris" els locals que infringeixen la normativa
La terrassa d'un bar a Barcelona
La terrassa d'un bar a Barcelona | Helena Margarit
Andreu Merino
L'Ajuntament vol fer estructurals les zones habilitades durant la pandèmia, amb crítiques de l'oposició i rebuig d'entitats veïnals
Sara Pérez, de Mas Martinet
Sara Pérez, de Mas Martinet
Ruth Troyano
«L’arribada de les tines de formigó va venir acompanyada d’un gran sentiment de desesperació -no tenim vi per omplir-los. L’apocalipsi en un parell d’ous...»