esports

El Barça deixa tirat un jugador a Istanbul per negociar amb el Madrid

Thomas Heurtel no ha pogut tornar amb la plantilla a Barcelona

per NacióDigital , 23 de desembre de 2020 a les 09:47 |
Heurtel, durant un partit | FCB
El base francès Thomas Heurtel no ha pogut amb l'expedició del Barça i s'ha hagut de quedar a Istanbul després del partit contra l'Anadolu Efes. El club li ha prohibit pujar a l'avió en assabentar-se que està negociant amb el Reial Madrid sense haver-ho posat coneixement de l'entitat, segons informen diversos mitjans.

Sarunas Jasikevicius, tècnic del conjunt català, no compta amb el director de joc, que anava a rescindir el seu contracte per fitxar, en principi, pel Fenerbahçe. Però el club ha descobert que el seu destí més segur és l'equip madridista i ha decidit prendre mesures dràstiques.


L'Associació de Basquetbolistes Professionals (ABP) va expressar el seu disgust en conèixer aquesta notícia. "A les 00:30 hi ha un jugador 'tirat' en una ciutat estrangera. El seu club no l'ha deixat pujar al seu avió de tornada. Cal explicar als responsables com està la situació de Covid-19? No queda gens d'humanitat? Estem en contacte amb el jugador per ajudar-lo en tot", va apuntar l'organització a Twitter.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació