eleccions 14-F

Albiach sobre el 14-F: «Costa imaginar unes eleccions amb hospitals a punt del col·lapse»

La líder dels comuns reclama una proposta "clara" al Govern i demana que la decisió que s'adopti aquest divendres sigui "ferma"

per NacióDigital , 12 de gener de 2021 a les 12:13 |
La candidata dels comuns a les eleccions del 14-F, Jéssica Albiach | ACN
La possibilitat que les eleccions catalanes siguin ajornades ha obert un debat entre les diverses formacions polítiques. La presidenciable dels comuns, Jéssica Albiach, ha reclamat aquest dimarts al Govern que "no centrifugui responsabilitats" i presenti una proposta "clara" sobre si s'han de celebrar o no les eleccions el 14-F. Albiach creu que és el Govern qui ha de prendre aquesta decisió i, per tant, ha defugit detallar quin serà el posicionament del seu partit de cara a la decisió a prendre divendres vinent.


Tot i això, la líder dels comuns ha reclamat a l'executiu català que "escolti i respongui als criteris sanitaris". Albiach ha apel·lat a evitar que en unes setmanes, "tornem a caure en la incertesa". La candidata ha reblat que "els ecenaris que ens estan dibuixant els responsables de Salut són preocupants de cara a dins d'un mes".  

Ha assegurat que li costa imaginar-se "unes eleccions amb els hospitals al límit i a punt del col·lapse". Per Albiach, si s'acaben posposant les eleccions, l'ajornament no pot ser sine die i hauria de tenir una proposta "ferma" de data alternativa. La dirigent dels comuns ha reclamat responsabilitat als partits polítics perquè la decisió no l'hagi d'acabar prenent un jutge.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació