Cultura

«Hope», «Els Elfkins» i «23 paseos», les pel·lícules de la setmana al Cinema Catalunya de Terrassa

El drama, l'acció I l'animació són els gèneres protagonistes dels films que es poden veure del 22 al 28 de gener

per La torre del Palau , Terrassa, 22 de gener de 2021 a les 11:30 |
El Cinema Catalunya de Terrassa projectarà del 22 al 28 de gener les pel·lícules Hope, Els Elfkins i 23 paseos, les dues primeres amb versió en català.

Hope és una pel·lícula noruega, candidata a l'Oscar del país. Dirigit per Maria Sodahl i protagonitzat per Stella Skarsgard i Andrea Braein Hovig, és un film dramàtic que es basa en una vivència personal de la directora. A l'Anja, una dona de 43 anys, li donen tres mesos de vida. A partir d'aquí, comença una història per recuperar l'amor desatès entre ella i el seu marit Tomas.


Els Elfkins és una película de dibuixos animats dirigida per Ute von Münchow-Pohl i doblada en català. Els elfkins són uns éssers que porten més de 200 anys vivint sota la terra, sense tenir contacte amb els humans. Un dia, l'Elfie, en Kipp i en Buck decideixen pujar a la terra a viure noves aventures. 

23 paseos és un film anglès dirigit per Paul Morrison i protagonitzat per Alison Steadman, Dave Johns i Rakhee Thakrar. Dave i Fern són dues persones desconegudes de certa edat que es coneixen mentre passegen els seus gossos. Al cap de 23 passejades, sorgeix l'amor entre els dos. No obstant, els dos guarden secrets que poden fer trontollar la relació.


 

 

Participació