meteorologia

VÍDEOS El fort vent arrenca la bandera espanyola de l'Ajuntament de Sabadell

La xarxa s'ha omplert de comentaris fent-ne broma

per NacióDigital , Sabadell , 22 de gener de 2021 a les 11:52 |
La tempesta de pluja i fort vent que ha assetjat Catalunya aquest divendres al matí ha fet estralls a moltes comarques. Han caigut desenes d'arbres i han voltat teulades. Els aiguats també han deixat imatges espectaculars -com les enregistrades a Lleida i Tarragona d'un immens núvol en forma d'arc- o curioses, com és el cas de Sabadell.

Les ratxes a la cocapital del Vallès Occidental han superat els 70 km/h. En una d'elles, la bandera espanyola ha sortit volant. El vent també ha arrencat la municipal de Sabadell. La senyera i l'europea han aguantat les estravades.


Els comentaris a la xarxa no s'han fet esperar i són molts els que fan mofa i riuen. De fet el mateix exalcalde de la ciutat i actual delegat de la Generalitat, Juli Fernández, ha piulat "la naturalesa és sàvia". 
  Com que el vent ha arrencat també la bandera de Sabadell alguns usuaris, com el líder d'ERC a Terrassa han aprofitat l'avinentesa per acomiadar-se de l'estat espanyol però també de l'eterna rival cocapital. En la mateixa línia s'ha expressat un membre de la colla castellera dels Minyons de Terrassa. "Si com a terrassenc has de reconèixer que a Sabadell s'ho curren, es diu i punt".   

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació