Covid-19 a les aules

Més de 1.500 alumnes de 30 escoles de Terrassa segueixen en quarantena per casos de Covid-19

En dos dies s'han desconfinat almenys 51 aules, però n'hi ha 65 de tancades

per La torre del Palau , 27 de gener de 2021 a les 11:00 |
La xifra de classes confinades a Terrassa ha passat de 68 a 65 en les últimes hores. Abans del cap de setmana, es va arribar a un pic de 80, un dels més alts des de l'inici del curs. A hores d'ara, la mesura afecta 1.505 alumnes de 30 centres educatius de la ciutat

A secundària hi ha almenys 20 grups confinats: quatre a l'IES Torre del Palau, tres al de Can Roca, dos al Cingle, i al Mont Perdut, i un a l'escola Martí, al Joaquima de Vedruna, al Mare de Déu del Carme, al Montserrat Roig, al Petit Estel-La Nova, al Santa Eulàlia, al Domènec Sàvio i a l'IES Terrassa.


A infantil i primària, la xifra augmenta fins a les 44 aules aïllades: n'hi ha tres al Font de lAlba, a l'escola Delta i al Sagrat Cor, dos a l'Agustí Bartra, al Cim, al Joan XXIII, a la Nova Electra, al Liceo Egara, al Mare de Déu del Carme, a la Tecnos i a Sant Llorenç del Munt, i un a l'Airina, a l'Antoni Ubach, al Bisbat d'Ègara, l'Enxaneta, l'escola França, al Goya, al Ramon Pont i al Roser Capdevila.

Es reincorporen 21 grups


En les últimes 24 hores s'han reincorporat a l'activitat presencial 21 grups. A secundària en són 10 10:quatre de Vedruna-Vall, dos del Cim, i un de Can Jofresa, del Goya, Nicolau Copèrnic i IES Terrassa.

A infantil i primària n'hi ha nou: tres al Vedruna-Vall, i un al Bisbat d'Ègara, al Vallès, a l'Enxaneta, al Gresol, al Sagrat Cor i Sant Josep. També torna un grup de l'escola bressol Pessigolles i un de l'Oreneta. A l'anterior recompte havien tornat a l'escola 30 classes , pel que en 48 hores s'han desconfinat 51 grups escolars.


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 26 de gener.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).


Altres notícies que et poden interessar






 

Participació