dimarts, 2 de febrer de 2021

Florentino Pérez dóna positiu per Covid-19

|

Florentino Pérez, president de el Reial Madrid

arxiu EP


El president de Reial Madrid i de la constructora ACS, Florentino Pérez, ha donat positiu per coronavirus, encara que és asimptomàtic, ha confirmat aquest dimarts el club blanc.


"El Reial Madrid CF comunica que el nostre president Florentino Pérez ha donat resultat positiu en les proves de Covid-19 a què se sotmet periòdicament, tot i que no presenta cap símptoma", va anunciar l'entitat madridista en un comunicat.


D'aquesta manera, el màxim mandatari, de 73 anys, haurà de guardar la necessària quarantena, que s'inicia just el dia en què el tècnic del primer equip, el francès Zinédine Zidane, ha tornat als entrenaments després de superar el seu positiu.


Així, s'uneix a la llista de contagis en el si del club en les últimes setmanes. En l'equip de futbol, el defensa Nacho Fernández es troba aïllat després de donar positiu per Covid-19, el mateix que el base argentí Nicolás Laprovittola, del conjunt de bàsquet.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH