coronavirus

La pressió a l'Hospital de Campdevànol afluixa tot i que s'hi registra una nova víctima

La xifra de pacients aguts ingressats per coronavirus es redueix a quatre

per Redacció , 2 de febrer de 2021 a les 14:11 |
L'Hospital de Campdevànol, en una imatge d'arxiu | Arnau Urgell
La pressió assistencial a l'Hospital de Campdevànol continua a la baixa de forma dràstica. A hores d'ara, el centre té ingressats un total de quatre pacients aguts, tots amb Covid-19, 11 menys que fa una setmana.
 

La xifra de pacients positius de llarga estada, però, es manté i costa més de rebaixar: n’hi ha 13, gairebé els mateixos que el dilluns de la setmana passada (12). Això es deu sobretot a pacients que han estat traslladats a les UCI d’altres hospitals veïns i tornen a Campdevànol per acabar la recuperació, que sol ser llarga. També hi ha sis professionals positius.

Pel que fa a les víctimes, se n'ha registrat una en els últimes hores. Des de l'inici de la pandèmia, s'han mort 38 persones per Covid-19 a l'Hospital de Campdevànol.

 
En aquest moment, les xifres de la pandèmia al Ripollès també han millorat lleugerament. En total, s'han registrat 2.008 casos de coronavirus i 74 defuncions. El risc de rebrot, tot i que ha baixat en els últimes dies, encara està situat en un preocupant 424. La velocitat de contagi (Rt) es manté en 0,78, sempre per sota d’1, la qual cosa pronostica la millora de les dades en els propers dies.

Altres notícies que et poden interessar






 

Participació