JUDICIAL

La Fiscalia demana gairebé sis anys de presó per a Laura Solé, empresonada durant les protestes postsentència

Se li imputa presumptes delictes de desordres públics, desobediència civil, atemptat a l'autoritat, foc i organització i lideratge

per Redacció , Tarragona, 2 de febrer de 2021 a les 21:08 |
Laura Solé, detinguda, pujant a la furgoneta de la Policia Nacional. | ACN
Laura Solé va ser detinguda el passat 17 d'octubre de 2019 en el marc de les protestes que se succeïen a Tarragona contra la sentència del Tribunal Suprem que condemnava els presos polítics sobiranistes. Ella va ser una de les tres persones del Camp de Tarragona que van ser empresonades -en el seu cas, durant 36 dies al centre penitenciari de Mas d'Enric. Finalment, la van deixar anar. Això sí, el procés judicial continuava.
  Segons ha comunicat la seva germana a través de les xarxes socials, Sílvia Solé, el fiscal li demana cinc anys i onze mesos de presó per presumptes delictes de desordres públics, desobediència civil, atemptat contra l'autoritat, foc i organització i lideratge de les protestes.


Laura Solé va ser la protagonista d'una de les imatges més virals d'aquells dies. Al carrer Pere Martell, a plena nit, uns agents de paisà la van arrossegar pels cabells fins que la van dur davant d'una furgoneta de la Policia Nacional. Abans, però, la van retenir davant d'un edifici al carrer de Jaume I. Ella en tot moment va negar haver comès cap delicte.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació