divendres, 5 de febrer de 2021

Mercadona lliurament 689.000 quilos d'aliments a entitats de Tarragona el 2020

|

EuropaPress 3548130 nota premsa mercadona lliurament 689.000 quilos daliments 'entitats socials els

Foto de Mercadona


Mercadona ha reforçat el seu compromís solidari amb Tarragona durant el 2020 amb la donació de 689.000 quilos d'aliments, segons ha indicat en un comunicat aquest dijous.


El lliurament suposa un 31% més respecte al lliurament de 2019 --any en què va lliurar 475.080 quilos- com a conseqüència de la situació ocasionada pel Covid-19.


Les donacions s'han dut a terme en 27 entitats socials i organitzacions benèfiques de les comarques tarragonines com el Banc d'Aliments, Càritas i la Creu Roja.


En total, a Catalunya ha lliurat més de 3 milions de quilos de productes de primera necessitat a 156 entitats socials de tot el territori durant l'any passat, cosa que representa doblar la xifra respecte a al 2019 (1.478.000 quilos).


ALIMENTS I ARTICLES D'HIGIENE


Quant als productes, la cadena de supermercats ha lliurat aliments --tant secs com frescos, com llet, llegums i pasta-- i també articles d'higiene personal, entre els quals destaquen xampús, gels i desodorants.


D'altra banda, la companyia ha fet efectiva aquest dijous una nova donació de 13.500 litres de llet sencera Hacendado al Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona.


Durant l'acte de lliurament, el president de Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, ha posat de manifest que reben de Mercadona "una nova donació de 13.500 litres de llet de primeríssima qualitat", que repartiran des d'aquest dijous entre les 32.000 persones que atenen actualment.


Per la seva banda, la directora de Relacions externes de Mercadona a Tarragona, Beatriz Feced, ha agraït "la tasca que estan duent a terme les entitats socials com el Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona".


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH