dissabte, 6 de febrer de 2021

VÍDEOS. Un grup de 60 joves van increpar i agredir Mossos i a la Policia Local de Pallejà

|

A prop de seixanta joves han presumptament increpat i agredit aquest dissabte a la nit a agents dels Mossos d'Esquadra i de la policia local, mentre s'extingien l'incendi d'uns contenidors al carrer Joan Maragall a Pallejà.



Pallejà




Els agents locals es van veure sorpresos pel grup i van demanar reforços als Mossos d'Esquadra, que van detenir dos menors per presumpte atemptat i desordre públic i van aixecar un desena d'actes administratives per incomplir les mesures de seguretat pel Covid-19, ha informat la policia catalana.


La primera patrulla de Mossos que va arribar a al lloc dels fets va ser de seguretat ciutadana i també es va veure increpada pels joves, que presumptament van començar a llançar-los objectes, cridar i insultar-los, tal com es pot veure en un vídeo publicat a les xarxes socials.


A el crit de "Fora de Pallejà, cabrons!", Els joves han llançat objectes, realitzat cops, puntades de peu, i han agredit els agents. Poc més tard van arribar les patrulles d'ordre públic, que van aconseguir dispersar els joves. La investigació continua oberta i no es descarta fer més detencions, han explicat els Mossos.


VIDEO ALTERCAT JOVES PALLEJÀ






@ echelon1980



MOTIU DE LA INTERVENCIÓ POLICIAL






@ echelon1980


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH