dissabte, 6 de febrer de 2021

Rècord històric en la sol·licitud del vot per correu en les eleccions al Barça

|

El proper dimarts 9 de febrer (a les set del vespre en concret) finalitza el termini perquè les sòcies i socis del Barça de Catalunya i de la resta d'Espanya que ho desitgin, realitzin telemàticament al web blaugrana seva petició per votar per correu postal a la cita electoral del 7 de març. Fins aquest dijous, la proposta ha rebut el recolzament de més de 12.000 sol·licituds segons que ha confirmat el club a Catalunyapress. Pot considerar-se, un èxit i rècord històrics.


Enmig del "tsunami" en clau blaugrana provocat per la publicació de les faraòniques condicions de l'contracte de Leo Messi signat al novembre de 2017 i rubricat pel president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident Jordi Mestres i el CEO, Oscar Grau, el procés electoral barcelonista avança, també, amb un gran dinamisme.


Una polèmica que, per cert, ha posat d'acord els tres candidats a la presidència, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa pel que fa al suport al futbolista de Rosario i a la seva continuïtat invocant els beneficis que genera per a l'entitat, en tots els aspectes, el seu capità en el primer equip masculí.


Estu00e0tuesKubalaCruyffFau00e7ana3.X.20 (8Gener)

El Camp Nou i el Barça acolliran una jornada electoral excepcional el 7-M. foto @FJMonfort


En aquest excepcional context, 110.290 sòcies i socis tenen dret a exercir el seu dret a vot el proper dia 7 de març. L'eficaç Oficina d'Atenció Barcelonist a (OAB) dirigida per un dels ex-directors de Comunicació de club, Pere Jansà, ha activat, a més, una atenció molt especial per a les associades i associats de més de 80 anys.


El Barça ha establert contactar amb aquest col·lectiu per informar de tots els detalls que poden ser del seu interès sobre la celebració d'un dels comicis més decisius dels últims temps pel "plus" de la situació tan delicada, a nivell econòmic, que pateix el club balugrana.


Cal recordar que el Barça compta amb un total de 8.768 socis de més de 80 anys, dels quals 6.088 són homes i 2.680 dones.


Després de l'evolució de la pandèmia i les recents mesures restrictives que estan mediatitzant tots els aspectes de la vida quotidiana, la Junta Electoral presidida per Carles Tusquests ha acabat decantant-se pel vot presencial només en el propi Camp Nou i Palau Blaugrana a més de seus a Tarragona , Lleida, Girona, Tortosa i Andorr a. La jornada arrencarà a les 9 del matí i durarà fins a les 9 del vespre.









Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH