dissabte, 6 de febrer de 2021

14F. El PSC guanyarà les eleccions i Junts retalla distàncies amb ERC, segons el CIS

|

El que va ser ministre de Sanitat i actual candidat de PSC a la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa, intervé en una Trobada Digital d'Europa Press, a Barcelona, Catalunya, (Espanya), a 3 de febrer de 2021.

Salvador Illa (EP)


El PSC guanyaria les eleccions catalanes de el 14 de febrer si se celebressin ara amb el 23,7% del vot per davant d'ERC, que obtindria el 19,9%, i Junts, que quedaria tercer amb el 14,6% dels vots però retalla distàncies amb els republicans, segons una enquesta flaix de el Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS).


Així, el CIS manté a el PSC a el front, tal com reflectia l'enquesta electoral publicada el 21 de gener, i pràcticament amb els mateixos suports --en aquest sondeig s'estimava que els socialistes obtindrien un 23,9% del vot--, mentre que ERC baixa la seva projecció de vot del 20,6% al 19,9%, i Junts puja del 12,5% al 14,6%.


L'enquesta, que no ofereix estimació d'escons, situa els comuns en quarta posició amb el 8,9%, seguit de Cs amb el 7,9%, la CUP (6,9%), el PP (5,8% ) i el PDeCAT es quedaria fora de Parlament a l'obtenir un 1,5%.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH