06 de febrer de 2021
06.02.2021
Regió7

Vida i Estil

Per què se us enganxa el menjar a la paella? Aquesta és l'explicació científica

04/02/2021

Un estudi de l'Acadèmia Txeca de Ciències assenyala que les altes temperatures al centre provoquen que la capa d'oli s'acabi trencant i es mogui cap a l'exterior

Subscriptor, participa en el concurs i emporta't una cistella amb els millors productes gurmet de Caprabo

01/02/2021

Regió7 i Caprabo regalen una cistella als seus socis del Club amb una selecció dels millors productes gurmet d'alimentació saludable i de bellesa de les marques pròpies de...

Les rutines d'exercici més populars de Patry Jordán

30/01/2021

La youtuber gironina Patry Jordán ha vist créixer exponencialment el número dels seus seguidors arran de la pandèmia del coronavirus. Des del confinament domiciliari, l'entrenadora de fitness va...

Bicarbonat de sodi: les pólvores màgiques per a la llar

23/01/2021

Econòmic, innocu per al medi ambient, pràcticament inofensiu i molt útil, així és el bicarbonat de sodi, ja que serveix per a gairebé tot. Els seus primers usos daten de l'Antic Egipte on ja era...

Calcula en quina data podries rebre la vacuna contra la covid

23/01/2021

Una de les grans preguntes que circulen entre la ciutadania després de l'inici de la campanya de vacunació contra la covid-19 és quan serà el torn de cada sector de població per a rebre les dosis de...

Trucs senzills per mantenir els peus calents

22/01/2021

La baixada de temperatures típica de l'hivern pot ser tot un sofriment per als més fredolics. Mans i peus són les zones del cos que més pateixen a causa dels graus de menys, sobretot els peus, que...

Un estudi mostra que el sentiment de solitud de la població va disminuir durant l'inici del confinament

21/01/2021

Un estudi en el marc del projecte Barcelona Brain Health Initiative (BBHI), de l'Institut Guttmann, mostra que el nombre de persones que se sentien socialment excloses a l'estat espanyol es va reduir...

Guardar el vi

16/01/2021

L'antiga fal·lera dels cellers dels restaurants ja s'ha acabat. La major part dels grans restaurants s'han venut les existències històriques dels seus cellers. Actualment, els...

Com preparar el nostre sistema immunològic?

16/01/2021

Una vegada més, seguir unes pautes alimentàries saludables i equilibrades ens ajuda a tenir un correcte funcionament del nostre organisme i a tenir un bon sistema de defensa per poder...

De l'aprofitament a la creativitat: «Gairebé tot és croquetizable»

16/01/2021

Nascuda com una delicia per a reis a França, va evolucionar a recepta d'aprofitament per a després recuperar la seva esplendor amb la creativitat de cuiners com el valencià Chema Soler, que celebra...

Gastronomia

RECEPTA | Capipota amb samfaina

RECEPTA | Capipota amb samfaina

Un plat tradicional, que es feia, particularment, a les fondes i cases de menjar situades a prop...

7 trucs per fer el millor croissant d'Espanya a casa

7 trucs per fer el millor croissant d'Espanya a casa

El guanyador la 13a edició del concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya ens ensenyar...

Així és el cava de Kylie Minogue

Així és el cava de Kylie Minogue

L'artista australiana, que té una gamma de vins d'autor, ha encarregat a Vilarnau un brut reserva...