coronavirus

L'actor Jordi Sánchez, el Lopes de «Plats Bruts», ingressat a l'UCI per coronavirus

La seva família ha assegurat que "evoluciona favorablement"

per NacióDigital , 6 de febrer de 2021 a les 11:23 |
Jordi Sánchez, durant l'entrevista a Telecinco | Telecinco
L'actor Jordi Sánchez, conegut pel seu paper de Lopes a la popular sèrie catalana Plats Bruts o d'Antonio Recio a La que se avecina, està hospitalitzat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) per complicacions derivades de la Covid-19.

En una publicació a Instagram, la seva família ha assegurat que l'actor "evoluciona favorablement", tot afegint que "espera poder informar ben aviat de la seva recuperació". En el mateix text, demanen "respecte i privacitat" a l'actor i donen les gràcies "pel recolzament i respecte a la família.


 


El també actor Joel Joan, inoblidable company de rodatge de Sánchez a Plats Bruts, ha volgut enviar un missatge de suport al seu amic. Per això, ha utilitzat les xarxes socials per adreçar-s'hi amb unes emotives paraules. Començant amb "Tot el meu suport al meu germà", ha assegurat s'ha "d'aquí quatre dies estar fet un toro com el seu horòscop" per concloure amb un "T'estimo i força".

 
Tal com avançava aquest dissabte al matí la revista Diez Minutos i després ha confirmat La Vanguardia, el còmic català, de 56 anys, es troba ingressat a les portes de l'estrena del seu nou projecte, l'obra teatral Asesinos Todos.


La primera actuació de l'obra, escrita per López i Pep Anton Gómez i que compta amb la participació d'Elisa Matilla, Neus Asensi i Carlos Sobera, està programada per aquest divendres al teatre Reina Victoria de Madrid.

Aquesta no és l'única aventura professional en què està immers l'actor: a principis de març ha de sortir la seva primera novel·la, Nadie és normal. En aquesta, Sánchez plasma la realitat del món de la interpretació a través d'històries independents amb tocs d'humor i tendresa, però també crítics i àcids.





 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació