diumenge, 7 de febrer de 2021

Una nord-americana guanya 200.000 i 300.000 dòlars en premis de loteria en dos dies consecutius


Sharon McCutcheon 8lnbXtxFGZw unsplash

Foto de Sharon McCutcheon a Unsplash


Una dona d'Idaho que va guanyar un premi més gran de 200.000$ amb una butlleta de loteria es va emportar 300.000$ més amb un altre butlleta que va comprar a l'endemà.


Orlene Peterson, de Coeur d'Alene, va dir als funcionaris de la Loteria d'Idaho que es va aturar a la botiga Albertsons en Hayden divendres al matí i va decidir comprar alguns bitllets de loteria per raspar.


"Ja havia comprat alguns bitllets, després em van sobrar 20 $, així que vaig pensar què diables, aconseguiré una butlleta de Grand Fortune", va recordar Peterson. "Quan vaig escanejar la butlleta, deia que havia de contactar amb la Loteria de Idaho per obtenir els meus guanys.


"Això mai havia passat abans quan estava jugant. El vaig revisar i va ser un guanyador de 200.000 $. No podia creure-ho".


Peterson va comptar els esdeveniments de l'endemà, quan es va aturar a la botiga Fred Meyer en Coeur d'Alena i va comprar una butlleta per raspar de Comin'In Hot. "Quan ho vaig escanejar i vaig dir que havia de reclamar a la loteria, vaig pensar que potser eren  1.000 $. Mai vaig imaginar que serien 300.000 $ i que va succeir de nou. A l'endemà!" Peterson va dir.


Peterson va visitar la seu de la loteria per cobrar un xec combinat per 500,000 $. La guanyadora va dir que planeja pagar factures, comprar una camioneta nova i possiblement planejar unes vacances a Las Vegas amb el seu guany inesperada.


Els funcionaris de la loteria van dir que Peterson va superar les probabilitats estimades d'1 a 282.500.000 de guanyar dues vegades en dos dies.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH