opinió

Avui, a frases de merda...

«Ha arribat el moment de tocar de peus a terra. De dir la veritat tal com raja. Als altres, a nosaltres»

per Clara Tena , 6 de febrer de 2021 a les 20:00 |
"Tot anirà bé", "ens en sortirem"... En poques setmanes farà un any d'aquestes i altres frases que es van fer populars en el moment més dur de la pandèmia. Si és que n'hi ha algun que no ho ha estat de dur. Se'n van fer cartells, dibuixos, cançons... Suposo que d'una manera o altra necessitàvem pensar que això passaria de pressa perquè pensàvem que això no ens podia estar passant.

Doncs ara ja podem dir que ni ha anat bé ni ens n'hem sortit. I que per molts cartells que hàgim penjat i lemes que hàgim cantat la realitat és que el futur continua sent més negre que una altra cosa. Comencem a assumir-ho i diguem-ho en veu alta. No tot és com voldríem ni com ens diuen que serà. 


En els últims temps hem entrat a la dinàmica de les frases de merda. Que no podem sortir de casa... Doncs a casa s'hi està molt bé. Ens les diuen i ens les repetim a nosaltres mateixos. Que tanquen els restaurants... Doncs no hi ha res com el menjar fet a casa. Que et deixa el xicot... És que aquest noi no et mereixia. I així anar fent i excusant-nos fins que ens topem de nassos amb unes eleccions al Parlament de Catalunya en plena pandèmia.

I què hi trobem? Doncs més frases de merda. I no em serveix que no han tingut temps per currar-s'ho una mica més. Hi ha dos partits que coincideixen en el 'fem'. Què fem nois? I si fem el que diuen els vostres programes electorals? No els d'ara... Els de les últimes, els de les anteriors, i les altres. També estan els del canvi, els que estan al costat de la gent...


Bastant obvi tot de moment. I els de les abraçades fugaces i els dels indecisos. Millor que no ens ho pensem molt. 

Ha arribat el moment de tocar de peus a terra. De dir la veritat tal com raja. Als altres, a nosaltres. De deixar-nos d'infantilismes i de què ens tractin d'idiotes. I que si son temps de merda potser no vindran temps millors. 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Clara Tena
Periodista, presentadora, reportera en tots els formats: ràdio, premsa i televisió. De la Sénia, l'últim poble de Catalunya. O el primer, segons com t'ho miris. Ara, directora i presentadora del magazín @bentrobats a @laxarxa. A Twitter @claratenabaila
06/02/2021

Avui, a frases de merda...

Participació