dilluns, 8 de febrer de 2021

Set càmpings de Tarragona, premiats com els millors d'Europa

EuropaPress 3525301 7 càmpings tarragona premiats millors europa ANWB ADAC (1)



Set establiments de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre (Tarragona) han estat reconeguts com els millors d'Europa per l'ANWB dels Països Baixos i l'ADAC d'Alemanya, segons un comunicat de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT).


Cinc dels set establiments premiats han aconseguit el guardó de les dues associacions de campistes, referents en el sector, segons ha destacat la FEHT.


Els premis atorgats per l'associació automobilística de referència als Països Baixos, ANWB, han estat per a tres establiments de Montroig de Camp: Alannia Els Prats Càmping & Resort, Playa Montroig Camping & Resort i el Càmping La Torre de el Sol.


També per al Camping & Resort Sangulí de Salou, el Càmping Tamarit Beach Resort de Tamarit i el Càmping Stel de Roda de Barà.


Els tres càmpings de Mont-roig de Camp també han estat premiats per l'associació alemanya ADAC, la més gran d'Europa amb més de 20 milions de membres.


L'associació automobilística alemanya també ha premiat a la província de Tarragona al càmping El Temple de el Sol de l'Hospitalet de l'Infant, i de nou al Sangulí de Salou i a al Càmping Tamarit.


2021 TAMPOC SERÀ "FÀCIL"


El president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Joan Antón, ha afirmat que aquests premis confirmen que els campistes europeus segueixen confiant en aquesta destinació, tot i que "2020 ha estat el pitjor any per al sector ", ha reconegut.


Antón ha admès que el 2021 "tampoc serà un any fàcil", però faran promoció i tot el que estigui a les seves mans perquè la millor temporada vagi el millor possible.


logo insolito

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH