dimarts, 9 de febrer de 2021

Dilluns el confinament a Catalunya serà comarcal i l'hosteleria ampliarà el seu horari d'obertura

|

El Govern planteja una revisió de les restriccions per la pandèmia de coronavirus a partir del dilluns 8 de febrer, passant d'un confinament municipal a comarcal i ampliant horaris de bars i restaurants, han explicat fonts coneixedores. Els gimnasos, a més, podran obrir amb un 30% de la seva capacitat.


Tres dones en una terrassa durant el primer dia de l'inici del primer tram de la desescalada de la segona onada pel coronavirus a Barcelona, Catalunya (Espanya), a 23 de novembre de 2020. Desd

@Europapress


A l'espera de la reunió del comitè tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) el matí d'aquest dijous, la previsió és que s'ampliï en una hora l'horari de desdejunis i esmorzars --de 7.30 a 10.30 hores, i de 13 a 16.30 hores, respectivament-- però que es mantingui la prohibició de servir sopars.


Aquest dijous compareixeran per a informar dels acords a les 11.30 hores el secretari general de Salut de la Generalitat, Marc Ramentol, i la secretària general d'Interior, Elisabeth Abad.

El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, va avançar aquest dimecres que les noves restriccions pel Covid-19 serien "de continuïtat però amb petites obertures".


Les restriccions actuals, que van entrar en vigor el 7 de gener i s'han prorrogat fins dilluns que ve, contemplen el confinament municipal i limitacions als comerços, ja que els caps de setmana només poden obrir els establiments de productes essencials i els centres comercials romanen tancats tots els dies, entre altres.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH