dimarts, 9 de febrer de 2021

Correus obre el termini de sol·licitud de les seves borses de treball per cobrir més de 100.000 places

|

Oficina de correus

Oficina de Correus (EP)


Correus ha obert aquest dilluns el termini de sol·licitud per a les seves bosses d'ocupació, que inclouen llocs de repartiment a peu, moto, classificació i atenció a client i que es posaran en marxa a partir de l'1 de juny.


Segons la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), aquestes borses d'ocupació generaran, de manera rotatòria, fins 128.153 llocs de treball a tot el país, i permetran compensar la "falta d'efectius en els centres de treball" que creu que existeix en la actualitat.


El sindicat assenyala que un de cada quatre llocs de treball de la companyia pública és temporal, pel que considera que aquesta obertura de les borses d'ocupació és "imprescindible" per cobrir les necessitats diàries i complir amb els terminis de lliurament als usuaris.


El termini de sol·licitud per a aquestes places s'estendrà fins al 17 de febrer, dia fins al qual els candidats poden presentar els seus mèrits, com la formació acadèmica, anglès i acreditació de la llengua oficial autonòmica en el cas de les comunitats que la tinguin.


Fonts del sindicat expliquen que els llocs oferts en les borses són per a un màxim de 6 mesos, de manera que al llarg de tota la seva extensió, es podrien generar més de 100.000 llocs de treball que van rotant al llarg dels propers quatre anys , aproximadament.


CSIF insisteix que la seva intenció és que tots els llocs de treball en l'empresa pública siguin "estables", però la pandèmia ha dificultat que es llancin nous processos selectius, que encara estan pendents de celebrar-se.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH