dimecres, 10 de febrer de 2021

Un manifestant de Tsunami accepta 1 any i 8 mesos de presó per desordres en el Clàssic de 2019

|

Un manifestant acusat de desordres públics i de robar una motxilla dels Mossos d'Esquadra amb material antiavalots durant la concentració de Tsunami Democràtic el 18 de desembre de 2019 a Camp Nou de Barcelona pel Clàssic ha acceptat una condemna d'un any i vuit mesos de presó aquest dimarts a l'Audiència de Barcelona, evitant la celebració del judici.


EuropaPress 2556645 incidents manifestació convocada tsunami democratic partit fc

EUROPAPRESS


Segons l'escrit d'acusació de la Fiscalia, aquest dia va tenir lloc una mobilització a les proximitats de Camp Nou de Barcelona promoguda per Tsunami Democràtic, aprofitant la celebració de el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, després de la sentència de l'1-O, i els Mossos van crear un dispositiu policial per evitar incidents.


Entorn les 21.30 hores, s i van crear barricades amb contenidors per dificultar el pas als agents i als vehicles policials, i un manifestant va aprofitar per obrir un furgó de la Brigada Mòbil (Brimo) i es va endur diverses motxilles dels Mossos que contenien material antiavalots, però un agent va aconseguir recuperar-les i es va disposar a retornar-les al furgó.


L'acusat, que portava una caputxa i un passamuntanyes que dificultava la seva identificació, va aconseguir arrabassar-li una de les motxilles i es va donar a la fuga, però un altre agent que va presenciar els fets va perseguir i va recuperar la motxilla amb el material al seu interior.


En la sessió d'aquest dimarts a la Secció 8 de l'Audiència de Barcelona ha comparegut l'acusat, i s'ha pactat una conformitat entre ell i Fiscalia: 1 any i 8 mesos de presó pel delicte de desordres públics i una multa de 174 euros pel delicte lleu de furt.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH