dimecres, 10 de febrer de 2021

Endesa destina un milió a l'automatització de la xarxa del Vallès Oriental

|

Imatge d'arxiu d'1 seu d'Endesa


ENDESA


Endesa ha invertit un milió d'euros en la instal·lació de 62 telecomandaments en centres de transformació ubicats al Vallès Oriental (Barcelona) durant 2020.


Aquests dispositius, que donen servei a 36 municipis i 147.512 clients, permeten reduir en un 20% el temps d'interrupció en cas d'incidència, segons ha explicat l'empresa en un comunicat aquest dimarts.


Els sistemes de control remot permeten a Endesa realitzar maniobres d'operació a distància, el que possibilita accionar a distància els dispositius de les instal·lacions sense haver de desplaçar a un equip sobre el terreny.


A més, envia informació al Centre de Control de Barcelona que permet detectar i aïllar els defectes que es puguin produir a la xarxa amb la conseqüent reducció del temps de localització d'avaries.


Aquesta inversió s'emmarca en la reforma que Endesa realitza a les seves instal·lacions per tal d'assolir un model de gestió més eficient a través de l'automatització.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH