Eleccions catalanes 14-F

Argimon refreda el seu fitxatge com a conseller de Salut de Borràs

El secretari de Salut Pública recorda que "la persona que lidera l'equip" a la conselleria és Alba Vergés

per NacióDigital , Barcelona, 10 de febrer de 2021 a les 13:02 |
El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon | ACN
El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha començat la roda de premsa per avaluar la campanya de vacunació amb l'advertiment que no respondrà preguntes sobre l'oferiment de la candidata de Junts, Laura Borràs, de fer-lo conseller de Salut. "Entenc que és un reconeixement a la feina que fem. I la persona que lidera l'equip és la consellera Vergés, amb qui tinc molt bona relació", ha dit.

Argimon és secretari de Salut Pública des del juliol de l'any passat. Va omplir la vacant que va deixar mesos abans Joan Guix, criticat des de dins del Govern per la gestió que havia dut a terme en la primera onada. Quim Torra, que en aquell moment era president de la Generalitat, va suggerir al Parlament que era ell qui havia posat damunt la taula el nom d'Argimon.



La setmana anterior al nomenament es va produir una reunió entre Torra i la consellera de Salut, Alba Vergés, en la qual el president li va reclamar que nomenés en 48 hores un nou secretari de Salut Pública. I va ser en aquell moment que el dirigent independentista li va suggerir el nom de qui ocupa actualment el càrrec i que, si Borràs és presidenta, ascendirà fins a tenir el rang de conseller.


Altres notícies que et poden interessar






 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació