dijous, 11 de febrer de 2021

Es desprèn una teulada al carrer de l'Infant Martí, a Terrassa

|

Camió Bombers de la Generalitat


Camió de Bombers de la Generalitat (EP)


El 112 va informar ahir, a les 12.54 h, del despreniment d’una teulada d’un edifici del carrer de l’Infant Martí, amb l’avinguda d’Àngel Sallent, a Terrassa


Una dotació de la Policia Municipal i una de Bombers van comprovar al lloc que hi havia parts de la teulada que havien caigut a la via pública i havien causat danys a un vehicle estacionat. 


Els agents van tallar el trànsit a la via perquè Bombers mentre feien tasques de sanejament i de prevenció de nous despreniments. També van realitzar l’acta de danys al vehicle després.


Denunciat per tinença d’estupefaents en un control de vehicles


Una unitat de la Policia Municipal que realitzava un control de vehicles va aturar ahir, a les 17.45 h, un turisme a la plaça de la Bicicleta i, després d’identificar el conductor, van constatar que aquest duia a sobre una bossa amb 5,3 g de marihuana. Per aquest motiu, se li va interposar una denúncia per tinença d’estupefaents.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH