dijous, 11 de febrer de 2021

Denunciat per anar a 219 km/h a l'A-22 a Lleida un conductor que acumula més de 30 sancions

|

vehicle fotografiat

Vehicle fotografiat - MOSSOS


Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment, divendres passat, a un conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per circular a 219 quilòmetres per hora a l'A-22, al seu pas per Lleida, que, segons la policia catalana , acumula més de 30 sancions.


Segons han informat els Mossos aquest dimecres en un comunicat, el denunciat tenia, des de l'octubre de l'any 2018 fins ara, 35 expedients sancionadors per excés de velocitat en el Servei Català de Trànsit i la Direcció General de Trànsit, i una de les sancions en el mateix punt en el qual va ser denunciat el divendres, en aquella ocasió per circular a 210 quilòmetres per hora.


El conductor, de 34 anys, de nacionalitat italiana, i veí de Lleida, va ser denunciat en un control de velocitat que els agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Ponent van muntar a l'altura del punt quilomètric 6,5 de la carretera A-22, dins el terme municipal de Lleida, en un tram en què la velocitat màxima permesa és 120 quilòmetres per hora.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH