sèries

Acomiaden una de les actrius principals de «The Mandalorian» per fer declaracions «aberrants» sobre el nazisme

Gina Carano comparava ser un republicà als Estats Units amb un jueu a l'Alemanya nazi

per NacióDigital , 11 de febrer de 2021 a les 16:45 |
Els personatges principals de la sèrie | Disney

Gina Carano, actriu que interpreta a la caça-recompenses Cara Dune en les dues primeres temporades de la sèrie The Mandalorian, ha estat acomiadada per Lucasfilm per les seves "aberrants" publicacions en xarxes socials en què compara ser republicà als Estats Units en l'actualitat amb la persecució que van patir els jueus a l'Alemanya nazi.


Carano va compartir una publicació a Instagram, ja eliminada, que explica com la influència feixista a Europa va provocar que els nazis perseguissin als jueus en fer que la resta del món els odiés. "Els jueus van ser colpejats als carrers, no pels soldats nazis, sinó pels seus veïns... fins i tot pels nens", escriu l'exlluitadora i actriu, qui assegura que a causa de la manipulació que es fa de la història "la majoria de la gent avui en dia no s'adona que per arribar al punt en què els soldats nazis poguessin aturar fàcilment a milers de jueus el govern primer va fer que els seus propis veïns els odiessin simplement per ser jueus.

La publicació acaba plantejant: "En què es diferencia això d'odiar a algú per les seves opinions polítiques?". Carano és obertament conservadora i anteriorment ja va generar polèmica en insinuar que el Partit Demòcrata havia falsejat els resultats de les eleccions nord-americanes i que Donald Trump era el veritable guanyador.


"Gina Carano no està contractada actualment per Lucasfilm i no hi ha plans perquè ho estigui en el futur", ha revelat la companyia en un comunicat recollit per Deadline. "Les seves publicacions en xarxes socials denigren les persones per les seves identitats culturals i religioses, i són aberrants i inacceptables", ha afegit.

La intèrpret també va crear controvèrsia el novembre passat després de compartir una publicació a Twitter ridiculitzant l'ús de mascareta. "Els líders demòcrates ara recomanen que portem benes als ulls juntament amb la mascareta perquè no puguem veure el que de veritat passa", es pot llegir en la publicació. Aquestes polèmiques van generar indignació entre els internautes, que van demanar l'acomiadament de Carano de The Mandalorian.


Carano va aconseguir la fama com a campiona d'arts marcials mixtes i va saltar a el món de la interpretació apareixent en pel·lícules com Fast & Furious 6 i Deadpool. El seu personatge a The Mandalorian, la caça-recompenses Carasynthia Dune, va tenir un paper important en les dues primeres temporades de la sèrie de Star Wars i donada la seva popularitat i la forma en què va acabar la sèrie, s'esperava que tornés per a la tercera lliurament.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació