divendres, 12 de febrer de 2021

Creen un 'mode borratxo' per a mòbils que restringeix l'accés a certes apps

Redacció Catalunyapress

Utilitza el 'telèfon intel·ligent' quan s'està borratxo sol ser cosa de la qual moltes persones s'acaben penedint després, i per evitar-ho, la companyia xinesa Gree Electric ha patentat un sistema que permet als usuaris de mòbils restringir l'accés a certes apps a les persones èbries.


Una persona utilitzant el seu telèfon mòbil (smartphone) a la nit

Smartphone (EP)


La companyia xinesa Gree (un gegant d'electrodomèstics de la Xina que ha començat a fer la seva entrada al mercat dels mòbils) ha presentat aquest mes a l'Oficina Nacional de Patents de la Xina un "mètode interactiu i sistema per una manera borratxo per a mòbils intel·ligents ", com recull el mitjà local MyDrivers.


El 'manera borratxo' funciona restringint les aplicacions d'ús més freqüent del mòbil, a les que l'usuari només pot accedir quan es trobi sobri, mitjançant un procés de verificació.


Aquest sistema pot configurar-se, de manera que sigui l'usuari qui triï quines són les aplicacions que es restringeixen (missatgeria, aplicacions bancàries, etc.) o els processos que s'ajornen durant el 'mode borratxo'.


Així mateix, també podria configurar-se quin és el mecanisme de comprovació per verificar que el propietari del mòbil ja no es troba sota la influencia de l'alcohol. La patent no ho especifica.



Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH