divendres, 12 de febrer de 2021

Barcelona proposa una millora urbanística de Gràcia que preveu 2.000 nous habitatges protegits

|

La Comissió de Govern de Barcelona ha iniciat aquest dijous la tramitació de la Modificació de Pla General (MPGM) per a la millora urbanística i ambiental de Gràcia, que preveu la conservació de la identitat de la zona i també preveu 2.000 nous habitatges protegits.


EuropaPress 3274940 carrer tordera festa major gràcia ambientada vaixell víking

Carrer Tordera a la Festa Major de Gràcia ambientada en un vaixell víking (EP)<br>


En un comunicat, el consistori ha explicat que aquesta MPGM es suma a la revisió del catàleg patrimonial que es va aprovar el passat mes de desembre i que duplicava el nombre de finques protegides de 564 a 1.026, i els obligava a mantenir patis i jardins.


Aquesta modificació urbanística s'ha elaborat en col·laboració amb veïns i agents de la zona, i dimarts que ve es durà a aprovació inicial a la Comissió d'Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat.


El pla projecta preservar el teixit consolidat, augmentar l'habitatge protegit, millorar la convivència entre habitatges, activitats i equipaments, així com augmentar la biodiversitat, millorar la mobilitat i l'aparcament a la zona.


En aquest sentit, el govern municipal prioritzarà la mobilitat a peu i en modes sostenibles com el transport públic i la bicicleta, i també afavorirà la implantació de comerços en les plantes baixes.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH