divendres, 12 de febrer de 2021

Renfe inicia obres de tancament de les estacions de Sant Vicenç de Calders i Segur de Calafell

|

EuropaPress 3558323 obres tancament estacions sant vicenc calders segur calafell

Obres per al tancament de les estacions de Sant Vicenç de Calders i Segur de Calafell (RENFE)



Renfe ha adjudicat les obres de tancament a les estacions de Sant Vicenç de Calders i Segur de Calafell (Tarragona), que comptaran amb un pressupost de 89.268,97 €, sense comptar l'IVA.


L'objectiu d'aquestes obres de tancament és "augmentar la seguretat dels viatgers en les dues estacions" i intentar fer el possible per evitar l'entrada dels grafiters a l'estació de Sant Vicenç de Calders, segons ha indicat l'empresa en un comunicat aquest dijous .


L'import d'adjudicació supera els 89.000 euros, 36.226 en el cas de Segur de Calafell i 53.042 en el cas de Sant Vicenç de Calders.


Les principals actuacions consistiran en la demolició i la retirada dels tancaments existents, l'excavació de noves fonaments i la realització de fonaments per al nou tancament i portes d'accés.


També s'inclou el sanejament i pintura de el mur de blocs de formigó existent i la col·locació d'un nou tancament i de portes d'accés.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH