dissabte, 13 de febrer de 2021

Mor un treballador al bolcar el seu elevador elèctric a Mercabarna

|

Un treballador de 61 anys ha mort la matinada d'aquest divendres al bolcar per accident el toro elèctric que conduïa mentre pujava per una rampa d'recinte de Mercabarna a Barcelona.

Els fets s'han produït a les 3.30 hores d'aquest divendres i "tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergències no s'ha pogut salvar la vida d'l'home", han informat els Mossos d'Esquadra en un comunicat.



Banc d'Aliments Mercabarna


@EP


Fonts de Mercabarna han informat que obriran una investigació sobre les causes de l'accident del treballador, empleat d'una empresa de peix que opera a les instal·lacions i que era una persona "que sempre seguia les indicacions de seguretat".


Mercabarna ha lamentat la seva mort i ha destacat que s'han activat tots els protocols per intentar salvar-li res més produir-se l'accident.


Fins al lloc dels fets s'han traslladat patrulles de seguretat ciutadana i investigadors dels Mossos i la Guàrdia Urbana, a més dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).


Els Mossos han informat dels fets a l'jutjat d'instrucció 6 de Barcelona ia la Conselleria de Treball, Afers socials i famílies, seguint el procediment habitual en accidents laborals amb víctimes mortals.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH