dissabte, 13 de febrer de 2021

CaixaBank i Bankia treballen per avançar en l'organigrama de la seva fusió

|

El presidente de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, y el consejero delegado de CaixaBank Gonzalo Gortázar.


CaixaBank i Bankia tenen previst reunir la setmana que als seus respectius consells d'administració, unes cites periòdiques per a les quals es desconeix l'ordre del dia, però en què previsiblement es seguirà avançant en el procés de fusió amb l'esbós de el nou organigrama de l' entitat resultant, segons han informat a Europa Press en fonts coneixedores d'aquestes trobades.


D'aquesta manera, podria ser en les reunions de la setmana que ve quan el president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, i el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, anunciïn la composició de el comitè de direcció, tal com publiquen 'Expansión' i 'El Confidencial'. Des CaixaBank i Bankia no van fer comentaris a l'respecte.


De moment, se sap que la nova entitat estarà presidida per l'actual president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, mentre que el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, serà el primer executiu de banc fusionat.


El consell d'administració de la nova CaixaBank estarà integrat a més per Joaquín Ayuso García, Francisco Javier Camp García, Eva Castillo Sanz, Teresa Santero Quintillá, Fernando Maria Costa Duarte Ulrich, Tomàs Muniesa Arantegui, José Serna Masia, María Verónica Fisas Vergés, Cristina Garmendia Mendizábal, María Amparo Moraleda Martínez, Eduardo Javier Sanchiz Irazu, John Shepard Reed i Koro Usarraga Unsain.


Després de la presentació de l'operació de consolidació el passat mes de setembre, Goirigolzarri va confirmar que l'actual conseller delegat de Bankia, José Sevilla, no formaria part de l'consell de l'entitat fusionada, però va assegurar que Sevilla mantindria "una posició de gran responsabilitat" en el comitè de direcció de la nova CaixaBank, la composició encara és una incògnita.


El número tres de l'entitat, Leopoldo Alvear (director financer de Bankia), ha estat fitxat per Banc Sabadell com a nou director general financer, en substitució de Tomás Varela. De la seva banda, el president de CaixaBank, Jordi Gual, deixarà l'entitat després de completar l'operació.



Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH