dissabte, 13 de febrer de 2021

Mor una dona després de ser atropellada a la C-59 a Caldes de Montbui

|

Un cotxe de Mossos d'Esquadra i ambulàncies de el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) durant un accident de trànsit en una imatge d'arxiu.

Imatge de recurs (EP)


Una dona ha mort després de ser atropellada en un accident a la carretera C-59 a Caldes de Montbui (Barcelona), segons ha informat en un comunicat el Servei Català de Trànsit (SCT).


Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 18.51 hores, i per causes que s'estan investigant, una motocicleta ha atropellat dues dones i, com a conseqüència de l'accident, una d'elles ha mort.


L'altra dona, víctima de l'accident, està ferida greu i l'han traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron, i el motorista, ferit greu, l'han traslladat a l'Hospital de Granollers.


Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra; tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).


Pel que fa a l'afectació viària, s'ha tallat la C-59 en els dos sentits de la marxa; amb aquesta víctima, són 8 les persones que han mort en un accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH