diumenge, 14 de febrer de 2021

Rescaten tres cubans que van sobreviure un mes alimentant-se de cocos i rates en una illa deserta

|

Tres cubans han estat rescatats d'una illa deserta a les Bahames després que, segons informes, visquessin alimentant-se de cocos i rates durant 33 dies. El trio va ser traslladat per avió a un lloc segur per la Guàrdia Costera dels Estats Units el dimarts després de ser vist onejant banderes durant una patrulla aèria de rutina.


Et0aKCgXAAEjzvw

Imatges d'US Coastguard South East


Diversos informes dels mitjans locals van suggerir que el grup havia viscut de cargols, rates i cocos mentre lluitava per trobar aigua dolça. Els dos homes i una dona van dir als rescatadors que el seu pot s'havia enfonsat en aigües turbulentes entre Cuba i els Cayos de Florida, deixant-los encallats en Anguilla Cay. En un tuit, la Guàrdia Costanera va explicar: "Rescatats dels 3 ciutadans cubans encallats en Cayo Anguilla. La tripulació d'un helicòpter va transferir als dos homes i una dona al Centre Mèdic de Lower Keys sense reportar ferits".


Mike Allert, el comandant de l'aeronau en l'helicòpter, li va dir a ABC News que un helicòpter va treure al grup de l'illa en un rescat de 30 minuts. Després van ser portats al Centre Mèdic de Lower Keys a Key West, Florida, sense reportar lesions, van dir les autoritats, i han afegit que estaven cansats i deshidratats.



Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH