diumenge, 14 de febrer de 2021

VÍDEO: Troben a cangur caminant pels carrers de Roda de Ter (Barcelona)

|

Un exemplar d'Ualabi, un cangur petit, ha aparegut el matí d'aquest divendres als carrers de Roda de Ter (Barcelona), han informat fonts policials.


El Cos d'Agents Rurals i el telèfon d'emergències 112 ha rebut diverses trucades al voltant de les 8.30 hores, on diversos veïns informaven que havien vist un cangur saltant pels carrers de la vila.


Screenshot 27

Captura de vídeo de @AsocGuardies


Agents de la Guàrdia Urbana de Roda de Ter i Agents Rurals s'han desplaçat fins al lloc i han trobat l'animal sota d'un cotxe, i amb l'ajuda dels veïns, han aconseguit capturar-lo.


La Guàrdia Urbana havia atribuït la propietat de l'animal a un veí del municipi que té una empresa d'espectacles i de doma de cavalls, però l'home ha assegurat que el Ualabi no és seu.



Els vigilants de la població s'han fet càrrec de l'animal, i els Agents Rurals estan intentant identificar el seu propietari i comprovar si la documentació de l'animal està actualment en regla.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH