dilluns, 15 de febrer de 2021

El PSC destaca la baixa participació i es veu amb possibilitats: "Estem a la final"

|

La número 2 de PSC per Barcelona, Eva Granados, ofereix 1 roda de premsa a la seu de l'partit a Barcelona. Catalunya (Espanya), 14 de febrer de l'2021.

Eva Granados (EP)


La número dos de la candidatura del PSC, Eva Granados, ha destacat que la participació de les eleccions catalanes ha tornat a xifres similars a les que hi havia abans delprocés independentista.


"Catalunya torna a la participació de 2006, 2010 i 2012. Ningú comptava amb nosaltres fa tres anys, de fet, fa tres mesos. I el PSC és a la final", ha dit en una compareixença telemàtica per valorar la participació de la jornada electoral.


Ha expressat que estan molt il·lusionats per la confiança que els han dipositat els ciutadans, una confiança que ha assegurat que han notat durant la campanya, i davant la qual ha dit que respondran treballant des de "d'una òptica progressista pels drets de Catalunya".


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH