dilluns, 15 de febrer de 2021

Arrimadas convoca per aquest dilluns una reunió de l'Executiva de C's després del daltabaix del 14F

|


La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas García, ha convocat una reunió de l'Executiva nacional d'el partit aquest dilluns a la tarda per analitzar els resultats de les eleccions autonòmiques celebrades a Catalunya, segons han informat a Europa Press fonts de la formació taronja.


De confirmar les dades de les enquestes publicades aquest vespre, Cs podria situar fins i tot per sota dels vuit escons, enfront dels 36 que va obtenir el 2017, i veure dràsticament reduït el seu suport electoral fins a quedar-al voltant d'un 6% dels vots, després d'haver guanyat els anteriors comicis catalans amb un 25,35%.

La presidenta de Ciudadanos, Inés Arrimadas, presidiendo una reunión del Comité Permanente del partido en la sede de Madrid.

Arrimadas convoca per aquest dilluns una reunió de l'Executiva de Ciutadans després del daltabaix de l'14F @EP


A més, tampoc sembla haver-se aconseguit una majoria parlamentària de les candidatures no independentistes, com anhelava Cs.


La primera reacció de Ciutadans a les xifres de participació en les eleccions aquest diumenge --que fins a les 18.00 hores ha estat de l'45,72%, 22,54 punts percentuals menys que en les de el 21 de desembre de 2017 aquesta mateixa hora- -, l'ha ofert el secretari de Comunicació de Cs a Catalunya, Nacho Martín Blanco.


Martín ha reconegut davant els periodistes que les dades de participació són "preocupants". Tot i que ha admès que "la situació no acompanyava" perquè els catalans votessin massivament, pel context de la pandèmia de l'coronavirus, ha afirmat que "no és bona notícia per a la democràcia que tan pocs ciutadans decideixin anar a votar".



Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH