dimarts, 16 de febrer de 2021

Endesa obre un nou servei de videoatenció a clients

|

Endesa adapta el seu servei d'atenció al client davant les restriccions de mobilitat derivades de la crisi sanitària de la Covid-19 i ofereix, així, un nou canal de videoatenció personalitzada. Aquest servei ja està actiu a 28 punts d'atenció de Catalunya, és a dir, a pràcticament la meitat dels centres que la Companyia té arreu del territori. L'objectiu és implementar-ho de manera progressiva abans de Setmana Santa fins arribar als 61 punts de servei i oficines comercials que l'Energètica té a les quatre demarcacions catalanes. 


Imatge servei videotrucada 1

Servei de videoatenció a clients / EP


A la demarcació de Barcelona ja hi ha actives l'oficina de la ciutat de Barcelona i la de Sabadell, així com a 15 punts de servei repartits per diferents comarques.


S'ha creat contingut específic per donar a conèixer i explicar el funcionament d'aquest nou servei amb informació destacada a la pàgina web d'Endesa. Cal destacar que és necessari fer una reserva prèvia del servei d'atenció per videotrucada que es pot gestionar des del localitzador d'oficines i punts de servei disponibles al cercador d'Endesa.


Aquesta nova eina suposa un avenç més en la digitalització de la companyia, que millora l'experiència del client i facilita la tramitació de sollicituds sense la necessitat de sortir de casa i s'afegeix a les novetats que Endesa ha anat implementant en els punts d'atenció al client en els darrers mesos.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH